T -art      tomeloze kunst

 T -ART

 tomeloze kunst knst

Naam  
E-mail  
Woonplaats  
Bericht  

Contact

Dit formulier kunt u invullen voor meer informatie over een kunstwerk.

Ook als u een beeld wilt kopen of laten maken kunt u mij een bericht sturen.

 

Ik probeer dan zsm te reageren.

Naast vrij werk, maak ik ook beelden in opdracht, dit kunnen jubilea zijn, herinnerkunst, geboorte enz.

Dit gebeurt in nauwe samenspraak met u als opdrachtgever: wat is de gelegenheid, wat beweegt u, wat wil u uitdrukken met het beeld?

ik probeer dat volgens de volgende stappen te doen.

We hebben een gesprek over wat het beeld zou moeten weergeven of uitspreken. Wat is de gelegenheid of gedachte om in een beeld te verwerken.

In geval van een herdenkingsbeeld spreken we over de overledene. Wat was het voor een mens, wat inspireerde hem of haar, wat bracht diegene in beweging?  Welke herinnering aan hem / haar wilt u uitbeelden in een beeld?

Misschien heeft U schetsen, ideeën of voorbeelden. 

Aan de hand van ons gesprek maak ik een eerste model in was, om zo tot een beeld te komen wat de gelegenheid/gedachte enz, zo goed mogelijk weergeeft, eventueel wordt dit wasmodel aangepast.

De volgende stap is dat ik het beeld in was afrond en dit wordt u (opnieuw) voorgelegd, en natuurlijk krijgt u de tijd om definitief te besluiten om het beeld te laten gieten in brons.  

Na het gieten slijp, frees en bewerk ik het brons waarna ik de patina aanbreng. Het beeld wordt met met vuur en chemicaliën gekleurd. 

Vaak staat een beeld op een sokkel; aangezien deze per plek en beeld verschilt, is de besproken prijs zonder sokkel. Wel krijgt elk beeld bevestigingsmogelijkheden om het goed vast te kunnen zetten op een ondergrond.

Natuurlijk kan ik ook de sokkel leveren.

 

OPDRACHTEN